Szobák

Játékok:

Minden szobában a legnagyobb ellenséged az idő. 60 perc áll a rendelkezésedre, hogy a különböző logikai feladatokat, játékokat megold és ezzel kijuss a szobából. 3-5 fő tud egyszerre játszani. Az adott helyiség teljes konfortérzetét a hang és a fénytechnika teszi még élethűbbé.

Dzsungel világa

"Veszélyes és veszélytelen állatok" várnak Rád a dzsungelben, de ha ügyesen játszol és időn belül megoldod a feladatokat, akkor kiszabadulsz a fogságból.

 

 

 

Horror - Gyilkos elme

Belépve az ajtón, egy hideg, rideg, véres szobába lépsz, ahol a gyilkos agyával kell gondolkodnod, hogy megtaláld a kulcsot és mihamarabb el tudd hagyni az ijesztő helyiséget. 

 

 

 

Retro lakás belső

A 80-as, 90-es évek lakótelepi lakásába lépsz be, ahol az idővel versenyt futva kell megtalálnod a bejárati ajtó kulcsát, hogy kijuss. A legutolsó tárgynak is jelentősége van a végső megoldáshoz. 

 

 

 

 

Tenger-party 

Ha szereted a homokos tengerpartot, akkor gyere és élvezd a nyarat, még a hideg téli napokon is. De ne sokáig, mert 60 perc áll a rendelkezésedre, hogy kijuss, hiszen ez a cél. 

 

 

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

KAPCSOLAT

Real Kreativ Kft
Cím: Bp. 1064 Izabella 81
Telefon 06-70-603-00-72
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Skype: escape.room.skype
Mutasd a térképet

Rólunk mondták
Ha nem is börtönbe való bezártságra, ahogy mi, hanem csak szimplán egy kis izgalomra és egy órácska szabadságmegvonásra vágyik, az jöjjön ide. Mi nagyon élveztük a srácokkal, lányokkal.
Children of Distance
Rólunk mondták

Itt jártunk, forgattunk, visszatérünk, játszunk.

Jimmy Jameson

Rólunk mondták

Papp Ferivel és Kiss Endivel voltunk egy csapatban, egy óra alatt sem tudtunk kirakni egy pár darabos puzzle-t, pedig máskor ezer darabossal is könnyen megy. Jól fel is idegesítettem magam! Kifogtak rajtunk a rejtélyes feladatok, de szerencsére nem kellett ott éjszakáznunk,egy óra múlva kiengedtek minket.

Sipos Peti (Irigy Hónaljmirigy)

Rólunk mondták

Nagyon jó volt! Köszönjük!!:) , megyünk még a többi szobába is.

Juhos Aliz

Rólunk mondták

Kénytelen voltam minden fóbiámat leküzdeni, amikor megláttam a bogarakat, kígyókat, pókokat, sőt még élő papagájok is voltak, hiszen mindössze csak egy óra állt rendelkezésünkre, hogy kijussunk a szobából. Akkor ijedtem meg igazán, amikor szembetaláltam magam egy krokodillal. Tiborral azonnal játék pisztolyt ragadtunk, és lelőttük.

Scroll to Top