NÉHÁNY SZÓ RÓLUNK

kedd, november 21, 2017

Rólunk

A zenés szórakozóhelyek mellett egyre nagyobb teret kapnak a csapatépítő, logikán alapuló “játékbarlangok” is, ahol az adrenalin nélkülözhetetlen. Fejtörőkön, kódokon,rejtvényeken, számzárakon keresztül visz az út a kijutáshoz, a megoldáshoz.

A most nyiló Escape Room egyedülálló, hiszen 4 különböző tematikájú szoba (Dzsungel, Horror, Retro, Tengerpart) áll rendelkezésre, nagy igényt fordítva a design-ra, látványra, térhatásra (3D festés). Nem egyszerű rájönni, hogy melyik eszköz, tárgy vezet a megoldáshoz, mivel rengeteg dolgot lehet találni a helyiségekben, az óra pedig folyamatosan ketyeg. A szobák be vannak kamerázva, így központilag is követik, hogy mi zajlik a zárt falak mögött. Fontos, hogy nem az ijesztgetésen van a hangsúly. A magas adrenalinszintet az idő rohamos csökkenése, ezzel együtt a rejtélyek és rejtvények szükséges megoldása váltja ki. Ha meg van az utolsó kulcs, ami az ajtót nyitja, akkor megmenekültél.

Az élmény egyedülálló, a kérdés csak az, hogy bele mersz-e vágni!. Egy biztos, egy olyan élménnyel gyarapodsz, amit még nem éltél át.

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

KAPCSOLAT

Real Kreativ Kft
Cím: Bp. 1064 Izabella 81
Telefon 06-70-603-00-72
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Skype: escape.room.skype
Mutasd a térképet

Rólunk mondták
Ha nem is börtönbe való bezártságra, ahogy mi, hanem csak szimplán egy kis izgalomra és egy órácska szabadságmegvonásra vágyik, az jöjjön ide. Mi nagyon élveztük a srácokkal, lányokkal.
Children of Distance
Rólunk mondták

Itt jártunk, forgattunk, visszatérünk, játszunk.

Jimmy Jameson

Rólunk mondták

Papp Ferivel és Kiss Endivel voltunk egy csapatban, egy óra alatt sem tudtunk kirakni egy pár darabos puzzle-t, pedig máskor ezer darabossal is könnyen megy. Jól fel is idegesítettem magam! Kifogtak rajtunk a rejtélyes feladatok, de szerencsére nem kellett ott éjszakáznunk,egy óra múlva kiengedtek minket.

Sipos Peti (Irigy Hónaljmirigy)

Rólunk mondták

Nagyon jó volt! Köszönjük!!:) , megyünk még a többi szobába is.

Juhos Aliz

Rólunk mondták

Kénytelen voltam minden fóbiámat leküzdeni, amikor megláttam a bogarakat, kígyókat, pókokat, sőt még élő papagájok is voltak, hiszen mindössze csak egy óra állt rendelkezésünkre, hogy kijussunk a szobából. Akkor ijedtem meg igazán, amikor szembetaláltam magam egy krokodillal. Tiborral azonnal játék pisztolyt ragadtunk, és lelőttük.

Scroll to Top