Szabadulószoba foglalás

  • English

Hogy miért mi vagyunk a legjobbak? 🙂

Mert nekünk ti, játékosok vagytok a legfontosabbak. Amikor 2014-ben eldöntöttük, hogy megnyitjuk szabadulószobáinkat, igyekeztünk úgy megtervezni a játékokat, hogy azok valóban élvezetesek, szórakoztatóak és meglepőek legyenek. Elővettük a gyermeki énünket, – nem kellett nagyon mélyre ásnunk, 🙂 – és kizárólag az lebegett a szemünk előtt, hogy ti jól szórakozzatok a pályáinkon. Az összes játékot és dekorációt mi találtuk ki és valósítottuk meg. Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy nálunk újdonságokkal találkozzatok, ne pedig a máshol már látott szabadulószobás sémákat használjuk. Úgy láttuk az elmúlt évek során, hogy még tapasztalt játékosoknak is tudunk meglepetéseket szerezni.

Nálunk a lakatok szerelmesei és az új technológiák hívei is megtalálják a nekik kedves játékokat.

Köszönjük nektek, hogy a Tripadvisoron és egyéb fórumokon is hosszú ideje vezetjük a magyarországi szabadulószobák listáját, és rengeteg pozitív értékelést kaptunk az évek során. Külön büszkeségünk, hogy nem csak magyar, de rengeteg külföldi szabadulószobás blog is elismerően nyilatkozik rólunk.

Gyertek, és tegyétek magatokat szabaddá!

Szabadulószoba blog

e-exit

Szabadulószobába készülsz?

Itt van pár jó tanács tőlünk...
e-exit

Ezt írta a Menny és Pokol szabadulószobáról egy magyar blog.

Az escapes blog tesztelte a Menny & pokol szabadulószobát és a legjobb helyre került a listájukon. :)...
e-exit

Az e-exit szabadulószoba néhány értékelése

Mindig arra törekszünk, hogy az e-exit szabadulószoba ne csak egy legyen a sok közül. igyekszünk a minden szabadulószobában élményt nyújtani és ezt ti gyakran meg is háláljátok a nagyon hasznos véleményetekkel. Köszönjük!!!...