1 fő részére

6 000 Ft

 

Ajándékutalványaink a helyszínen, valamint online is megvásárolhatóak, az ajándékozott pedig késöbb maga tudja lefoglalni a számára leginkább megfelelö szobát és idöpontot, szabadon eldöntve, hogy kikkel, mikor és melyik játékunkon szeretne részt venni.

Az Egy főre szóló ajándékkártya csak a megajándékozott részvételének árát váltja ki. Az ajándékkártya beváltásakor a részvételi díjat az egy fővel csökkentett csoportlétszám alapján számoljuk.

 

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

E-Exit ajándékkártya!

Már 6000 Ft-tól akár 1 főre is vásárolhatsz E-EXIT ajándékkártyát!

Három lehetőségből választhatsz:

Az Egy főre szóló ajándékkártya csak a megajándékozott részvételének árát váltja ki. Az ajándékkártya beváltásakor a részvételi díjat az egy fővel csökkentett csoportlétszám alapján számoljuk. Ennek ára: 6000 Ft.

A Két főre szóló ajándékkártya két fő részvételére jogosít, illetve nagyobb létszám (max 6 fő) esetén az ajándékkártya beváltásakor a részvételi díjat két fővel csökkentett csoportlétszám alapján számoljuk. Ennek Ára: 12000 Ft.

Természetesen ajándékozhatsz teljes értékű ajándékkártyát is, ami szintén bármelyik szobánkba 2-6 fő részvételét biztosítja a honlapon lefoglalt időpontban.

Ennek ára:16000 Ft

Bátran meglephetsz vele egy párt, egy egész családot, vagy épp baráti társaságot is, nem kell külön-külön ajándékokban gondolkodnod, így keverve a kellemest a hasznossal.

Egyszerre spórolsz pénzt, idöt és energiát, miközben egyedi élménnyel ajándékozod meg a szeretteid.


 

Go to Top